Ferit Tunçer'den İçi Dışı Rock Yeni Bir Şarkı: "Zor" - TURKROCKFM
Ferit Tuncer
Ferit Tuncer

Ferit Tunçer’den İçi Dışı Rock Yeni Bir Şarkı: “Zor”

1 min


99
92 shares, 99 points

Ferit Tunçer’den İçi Dışı Rock Yeni Bir Şarkı: “Zor”

 

Türk Rock’un özgün seslerinden Ferit Tunçer’in yeni albüm projesi “İçi Dışı Rock” şarkılarından “Zor”, Ferit Tunçer’in kendi müzikal tarzını ustaca yansıttığı ve derin bir duygu yükü taşıyan sözleriyle ön plana çıkıyor. Şarkının nakaratında yinelenen “Çok zor anlatması her şeyi, cümleler savaşta zor, yaşanması her şeyi mesafeler yavaşta zor” dizeleri, insanın içindeki karmaşık duyguları ve hayatın zorluklarını yürekten ifade ediyor.

Ferit Tunçer, şarkı hakkında şunları söyledi: “Zor, içimizdeki en derin duyguları ifade etmenin ve yüzleşmenin ne kadar güç olduğunu anlatıyor. Hayatın akışında kaybolup giden duyguları, aşkı ararken yaşanan karmaşayı ve zamanın acımasız ilerleyişini anlatmaya çalıştım.”

Şarkı, Ferit Tunçer’in “İçi Dışı Rock” albüm projesinin başlangıç noktası olarak öne çıkıyor. Şarkının dinamik yapısı ve etkileyici sözleriyle Ferit Tunçer, Türk Rock müziğine içeriği tamamen Rock olan bir albüm daha kazandırıyor.

Ferit Tunçer’in “Zor” adlı şarkısı, tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerinde yayında. Müzikseverler, Ferit Tunçer’in derin ve etkileyici müziğiyle buluşmak için şarkıyı hemen dinleyebilirler.

Şarkının Bağlantı Linkleri

 

YouTube yerleştirme linki:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/sJq1whAPtSI?si=zU6pH9OSUpB6R-48” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen></iframe>

 

Youtube Linki:

Ferit Tunçer – Zor (Official Lyric Video)

 

Spotify yerleştirme linki:

<iframe style=”border-radius:12px” src=”https://open.spotify.com/embed/album/0jOZMB9glAwZJbN3VeoK33?utm_source=generator” width=”100%” height=”352″ frameBorder=”0″ allowfullscreen=”” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture” loading=”lazy”></iframe>

 

Spotify Linki:

https://open.spotify.com/intl-tr/track/267DAFeMPlr0SOp4gGZCXX?si=a13d17caa0e640b0


Like it? Share with your friends!

99
92 shares, 99 points

What's Your Reaction?

Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
kafam karıştı kafam karıştı
0
kafam karıştı
eğlenceli eğlenceli
5
eğlenceli
Beğendim Beğendim
15
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım

0 Comments

RoXeD

Rock music radio station