Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı - 8 Aralık’ta sinemalarda! - TURKROCKFM
murat-gogebakan-Kalbim-Yarali
murat-gogebakan-Kalbim-Yarali

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı – 8 Aralık’ta sinemalarda!

1 min


98
95 shares, 98 points

“Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” 8 Aralık’ta sinemalarda gösterime giriyor.

Kısa ömrüne büyük başarılar ve acılar sığdıran müzik dünyasının kalbi yaralı sanatçısı Murat Göğebakan’ın hayatını anlatan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” isimli filmden ilk teaser yayınlandı.

Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı gibi başarılı oyuncuların rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Sevilen sanatçının gerçek hayat hikayesinden uyarlanan ve duygusal sahneleriyle izleyici kalbinden yaralayacak olan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı”, 8 Aralık’ta vizyonda olacak.

1968 yılında Adana’da doğan Murat Göğebakan’ın yaşamını konu alan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” filmi, sanatçının hayatına doğum anıyla başlıyor. Murat Göğebakan’ın hayatı, annesinin hamilelik sırasında geçirdiği bir operasyon sonucu sağ bacağında kalıcı bir sakatlıkla doğmasıyla başlar. Bu fiziksel zorluk, onun müziğe ve kendine uzaklaşmasına neden olurken, müziğe olan tutkusu derslerini aksatmasına sebep olur. Bir gün müzik dükkanında çalışırken 7 yaşındaki kardeşi kaza sonucu ölür, bu trajik olay ailesi tarafından Murat’ın sorumluluğuna yüklenir ve Murat bu vicdan azabıyla müziğe küser. Kuzeni Senem, onu bu dönemde teşvik eder, ilişkileri romantik bir boyuta evrilir ve evlenirler.

Konservatuvar eğitimini tamamladıktan sonra Murat, barlarda şarkı söyleyerek ve öğretmenlik yaparak hayatını kazanmaya başlar. Bir kaset teklifi üzerine İstanbul’a gider, ancak kaset satışlarından beklediği başarıyı elde edemez. Bu süreçte ikinci eşi olacak Selma ile tanışır ve ilk eşinden ayrılır. Müzik kariyeri boyunca ödüller kazanır, konserler verir ve çok satan albümler yapar, ancak ekonomik zorluklarla mücadele etmek zorunda kalır. 40 yaşında lösemi teşhisi konur, ancak tedavi sonucunda kanseri yener.

“Kanseri yendim, ihaneti yenemedim!” diyen sanatçı, tedavi sürecinde eşi Selma’nın kendisini aldattığını öğrenir ve bu ağır hayat koşullarıyla birlikte ikinci kez kansere yakalanır ve 45 yaşında yaşamını yitirir. Ardında birçok albüm, yüzlerce beste ve milyonlarca hayran bırakır. Göğebakan’ın sevenleri ona “Sevgi Adamı” lakabını takarlar.

Dağıtımını TME Films’in üstlendiği ve sanatçının hayranlarının merakla beklediği “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı”, 8 Aralık’ta sinemalarda olacak.


Like it? Share with your friends!

98
95 shares, 98 points

What's Your Reaction?

Beğenmedim Beğenmedim
2
Beğenmedim
kafam karıştı kafam karıştı
2
kafam karıştı
eğlenceli eğlenceli
0
eğlenceli
Beğendim Beğendim
4
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Şaşırdım Şaşırdım
3
Şaşırdım

0 Comments

RoXeD

Rock music radio station