Osbourne, "Bin defa ölmeliydim" dedi. - TURKROCKFM
ozzy-osbourne
ozzy-osbourne

Osbourne, “Bin defa ölmeliydim” dedi.

1 min


74
125 shares, 74 points

Ozzy Osbourne: Çoğundan önce ölmeliydim

Efsane rock star Ozzy Osbourne, senelerce mücadele ettiği uyuşturucu ve alkol bağımlılığından sonra neden hâlâ hayatta olduğunu sorguladığını söyledi.
Osbourne, “Bin defa ölmeliydim” dedi.

 

Britanyalı ünlü rock grubu ‘Black Sabbath’ın eski solisti Ozzy Osbourne, ‘Rolling Stone’ dergisinin Birleşik Krallık İkonu Ödülü’ne lâyık görüldü. Londra’daki törene hastalığı nedeniyle katılamayan Osbourne’un ödülünü eşi Sharon Osbourne aldı.

Ozzy Osbourne, bir dizi açıklamalarda bulunarak Lemmy Kilmister ve Pete Way’in de aralarında olduğu arkadaşlarından daha uzun yaşama konusundaki hislerini paylaştı.

Son dönemde hayatı hakkında bol bol düşünme fırsatı elde ettiğini ifade eden Ozzy Osbourne, “İçki içen tüm dostlarımın öldüğünü fark ettim” dedi.

“ONLARIN ÇOĞUNDAN ÖNCE ÖLMÜŞ OLMALIYDIM”

Ozzy Osbourne, ardından sözlerini; “Onların çoğundan önce ölmüş olmalıydım. Neden hayatta kalan son kişi benim? Bazen aynaya bakıyorum ve ‘Bunu neden yaptın?’ diyorum. Bin defa ölmeliydim. Tanrı bilir kaç defa midemi yıkattım” şeklinde sürdürdü.

“NEŞESİNİ HİÇBİR ZAMAN KAYBETMEDİ”

Independent Türkçe’nin aktardığına göre; Sharon Osbourne ise eşinin bir dizi zorlu ameliyatı atlattığını ancak neşesini hiçbir zaman kaybetmediğini dile getirdi.

Fotoğraflar: AP, Reuters


Like it? Share with your friends!

74
125 shares, 74 points

What's Your Reaction?

Beğenmedim Beğenmedim
5
Beğenmedim
kafam karıştı kafam karıştı
7
kafam karıştı
eğlenceli eğlenceli
0
eğlenceli
Beğendim Beğendim
9
Beğendim
Komik Komik
2
Komik
Şaşırdım Şaşırdım
8
Şaşırdım

One Comment

  1. Artık yaşlandı tabii. Ona Bi şey olursa çok üzülürüm. Fakat dikkatimi çeken şey, Ozzy hastalığıyla mücadele ederken karısı estetik ameliyatlarla güzelleşme peşinde. Ne yani ozzy mi istiyor! Sanmam 😉
    Bence kocasıyla daha fazla ilgilenmeli. Haksız mıyım ama!

RoXeD

Rock music radio station