Cryptopsy, Metallica'dan önce davrandı ve bir ilke imza attı - TURKROCKFM
cryptopsy_saudi_arabia_metallica
cryptopsy_saudi_arabia_metallica

Cryptopsy, Metallica’dan önce davrandı ve bir ilke imza attı

1 min


98
95 shares, 98 points

Cryptopsy, Metallica’dan önce davrandı ve bir ilke imza attı.

Metallica geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’daki ilk konserlerini 14 Aralık’ta Riyad’daki Soundstorm festivalinde çalacaklarını duyurdu , bu da onları ülke içinde çalan ilk uluslararası grup yapacaktı. Ancak Kanadalı death metal gazileri Cryptopsy onları geride bıraktı ve 1 Aralık’ta Riyad’da konser verdi.

Suudi Arabistan’dan Creative Waste ve Bahreyn’den Necrosin’in de yer aldığı etkinlik, organizatör Heavy Arabia Entertainment ve Slamman Booking Asia tarafından mümkün kılındı  ​​ve Cryptopsy’nin katılımı aslında Metallica‘nın duyurusunun yapılmasından sonra rezerve edildi.

Heavy Arabia Entertainment‘ın CEO’su Gigi Arabia şöyle diyor (Metal Injection aracılığıyla): “Suudi Arabistan’daki ilk uluslararası metal grubunun organizasyonuna öncülük etmekten büyük gurur duyuyoruz ve Creative Waste ve Necrosin’in yanı sıra Cryptopsy’ye de sahip olmaktan inanılmaz bir onur duyuyoruz. Suudi metal sahnesinin tarihinde önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor. 1 Aralık 2023’ten sonra Suudi Arabistan’daki metal manzarasının bir daha asla aynı olmayacağını biliyoruz. Bu başarıya tamamen yerel sahne öncülük etti.

Gigi şöyle devam ediyor: “Kusurlar karşısında bile söz verme ve yerine getirme taahhüdümüz, gerçekten sahnedeki bu dönüm noktasının arkasındaki itici güç olmuştur.” diye devam ediyor Gigi, “Her şeyden önce, kişisel en büyük başarımız nihayet yerel metal gruplarımız için bir platform sağlamak oldu. sahneyi idolleriyle ve ana vatanlarında paylaşmak. Gruplarımızın her biri, Suudi Arabistan’ı küresel metal müzikte sağlam bir şekilde kurmaya yönelik kolektif vizyonumuzu gerçekleştirmede katılımcı, ortak yaratıcı ve kolaylaştırıcı olarak ayrılmaz bir rol oynadı. harita.”

Cryptopsy , “30 yıllık bir gruptan sonra bile hala yeni ve heyecan verici bir şeyler deneyimleyebilmemiz inanılmaz” diyor ve şöyle devam ediyor: “Suudi Arabistan’da performans sergileyen ilk uluslararası metal grubu olmak gerçek bir onur. Buradaki deneyimimiz inanılmazdı ve unutulmaz.


Like it? Share with your friends!

98
95 shares, 98 points

What's Your Reaction?

Beğenmedim Beğenmedim
1
Beğenmedim
kafam karıştı kafam karıştı
4
kafam karıştı
eğlenceli eğlenceli
1
eğlenceli
Beğendim Beğendim
4
Beğendim
Komik Komik
4
Komik
Şaşırdım Şaşırdım
3
Şaşırdım

0 Comments

RoXeD

Rock music radio station