Bruce Dickinson , 2005'ten bu yana ilk solo albümü olan The Mandrake Project'in ayrıntılarını açıkladı - TURKROCKFM
bruce_dickinson
bruce_dickinson

Bruce Dickinson , 2005’ten bu yana ilk solo albümü olan The Mandrake Project’in ayrıntılarını açıkladı

2 min


148
144 shares, 148 points

Iron Maiden şarkıcısı Bruce Dickinson , 2005’ten bu yana ilk solo albümü olan The Mandrake Project’in ayrıntılarını açıkladı.

İlk single ” Afterglow of Ragnarok ” da yayınlandı ve artık hayranların bir araya getirebileceği daha fazla ipucu ve mesaj var.

Dickinson, albümden aylar önce, Ocak ayında 12 bölümlük bir çizgi roman serisinin gelmesiyle bu sürümün pek çok yönünün bulunduğunu söyledi.

Albümde, Iron Maiden’ın 2015 tarihli The Book of Souls albümünde farklı bir biçimde yer alan “Eternity Has Failed” dahil 10 şarkı yer alacak .

Dalınacak daha çok şeyle birlikte, artık The Mandrake Project’e eklenen Latince ifadeler ve ilginç rakamlar var ; bunlar kesinlikle Dickinson’ın ne uydurduğuna dair daha fazla spekülasyona yol açacak…

Mandrake Projesi Neyle İlgili?
Bir basın bülteni, Dickinson’ın stüdyodaki ve sayfadaki son tutkularını “bilimsel ve okült dehanın arka planında yer alan, yetişkinlere yönelik, güç, istismar ve kimlik mücadelesine dair karanlık, yetişkinlere yönelik bir hikaye” olarak tanımlıyor.

Hayranlar , The Mandrake Project’in ilk teklisi ve Dickinson’ın 2005’teki Tyranny of Souls’tan bu yana ilk yeni solo parçası olan “Afterglow of Ragnarok”un kısa müzik videosu/sinema filmi aracılığıyla hikayeden parçalar toplamaya başlayabilirler .

Gizemli Nekropolis karakterini ilk kez “If Eternity Should Fail”in sonunda öğrendikten sonra, bu sinematik ziyafette nihayet Dr. Necropolis’e ilk kez bakıyoruz.

Yönetmen Ryan Mackfall görsel bileşen hakkında şöyle diyor: “Yönetmen olmadan yıllar önce, benimle konuşan çeşitli müzik videolarına dair hoş anılarım vardı ve bunlardan biri de Iron Maiden’ın ‘Can I Play With Madness’ıydı. Benim için bir müzik videosunun ne olduğunu tanımladı. Yıllar sonra o videonun yıldızlarından biri olan Bay Bruce Dickinson ile bir müzik videosu fikirlerini tartışacağımı bilmiyordum.”

Mackfall şöyle devam ediyor: “Bruce o andan itibaren kendisini akraba bir ruh gibi hissetti ve bu nedenle ‘Afterglow Of Ragnarok’un hikayesini canlı aksiyon biçiminde hayata geçirmeye çalışmamız doğruydu.” diye devam ediyor Mackfall, “Doğal olarak müzik büyük bir rol oynuyor müzik videosunun motoru ve bu parça ilk çalmadan itibaren büyük bir hit oldu. Ancak bunun ötesinde, sonuçları belirleyen şeyin aynı zamanda sanatçının tutkusu olduğuna kesinlikle inanıyorum. Bruce’un tutkusu eşsizdir. Umarım hayranlar kendilerini bu tutkuyu alırken bulurlar. Nekropolis’in adamotu suyuyla tekrar tekrar yaptığı yolculuk. Bu çok özel bir şeyin sadece başlangıcı!”


Like it? Share with your friends!

148
144 shares, 148 points

What's Your Reaction?

Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
kafam karıştı kafam karıştı
1
kafam karıştı
eğlenceli eğlenceli
1
eğlenceli
Beğendim Beğendim
7
Beğendim
Komik Komik
0
Komik
Şaşırdım Şaşırdım
4
Şaşırdım

0 Comments

RoXeD

Rock music radio station